En weer 5 nieuwe PiE's: ons partnerprogramma groeit nog steeds!

04/10/2018

Hier ziet u Ad Vissers, directeur FHICT samen met Walter van de Wege, directeur van Happy Horizon. We zijn er trots op deze groep gespecialiseerde marketingbureaus op het snijvlak van data en strategie, concept en campaign development, media- en kanaleninzet en techniek in de groep te mogen verwelkomen.

Hugo Appels, directeur van Syntouch neemt het convenant lachend in ontvangst. Syntouch heeft de afgelopen periode o.a. kennis overgedragen over blockchain en zal dit de komende tijd uitbreiden naar meerdere innovatieve ontwikkelingen waar ze gespecialiseerd in zijn, zoals Internet of Things, Cloud en Predictive Analytics. Een welkome aanvulling dus.

 

 

Drieam is een partij waar FHICT al jaren mee samenwerkt, o.a. bij de implementatie van Canvas en feedpulse. De afgelopen tijd zijn ze echter ook actief betrokken geweest bij ons onderwijs in de Open Innovation route en hiermee is het partnership nu dus ook officieel geworden. Op de foto ziet u co-founder Tim Stuart met zijn zojuist getekende convenant.

Oud-ICT en Media Design docent Iris Soute is start-up Picoo begonnen om kinderen, en ook volwassenen, in beweging te krijgen met behulp van interactief speelgoed. We zijn verheugd haar via deze route weer aan boord te hebben zodat ze haar kennis over UX en de praktijk met studenten kan blijven delen. 

Last but not least heeft Frank Houtappels, directeur/eigenaar van We Provide zich aan mogen sluiten in dit rijtje. Frank was al een tijdje actief als extern deskundige bij de afstudeerzittingen van FHICT, maar nu dus ook actief betrokken bij ons onderwijs.

Welkom allemaal! We zien uit naar een mooie samenwerking voor minimaal 4 jaar en wellicht zelfs langer...