16/03/2018

En weer zeven nieuwe Partners een convenant met Fontys ICT...

Afgelopen semester hebben diverse bedrijven weer een proefperiode binnen ons onderwijs doorlopen. Deze week hebben we met een flink aantal van deze bedrijven een samenwerkingsconvenant mogen tekenen. We hebben daar natuurlijk weer een feestje van gemaakt... samen met de volgende bedrijven:


Adversitement, opererend onder de naam datastreams.io, vervult de rol van klant in het groepsproject en neemt deel aan de jury binnen de minor ICT & Applied Datasciences. Hier ziet u Bob Nieme, CEO van Datastreams.io, die het convenant ondertekent samen met Ad Vissers, directeur van Fontys ICT.

 


Alten is betrokken bij ICT & Technology - Semester 2. Hier zie je Arjan Spijkers breeduit lachen terwijl hij het convenant ondertekent.

 


Brightcape, vertegenwoordigd door Serge Beniers, neemt deel aan lessen voor Process Mining binnen ICT en Business en binnen de minor Data Driven Business Lab.

 


Glow, hier vertegenwoordigd door Ronald Ramakers, neemt deel aan de routes ICT en Media Design en Open innovatie, waardoor onze studenten een podium krijgen om hun projecten te lanceren en te tonen aan een groot publiek.

 


Giel van der Linden, directeur van NIC Best Deal, tekent hier. Het bedrijf is betrokken bij onze minor digital marketing.

 


Partout, vertegenwoordigd door Jeroen Valkenburg, is betrokken bij groepsprojecten over campaigning binnen de studieroute ICT en Media Design.

 


En last but not least, Huub Rouvroye van Mediaan is er trots op betrokken te zijn bij de richting ICT & Software Engineering.

We zijn er trots op dat we deze partijen aan boord hebben en kijken er naar uit om in de volgende semesters weer met hen samen te werken.