Partners in Education

Al ruim tien jaar werken wij samen met het bedrijfsleven. Op deze manier zijn wij in staat om vernieuwend en inspirerend onderwijs te verzorgen. Deze samenwerking is geen bijzaak of een vrijblijvende onderneming. Juist door bedrijven intensief bij het onderwijs te betrekken, wordt het curriculum betekenisvoller zowel voor de student als de docent. En uiteindelijk ook voor het bedrijfsleven.

Wij zijn trots op deze succesvolle manier van samenwerken en wensen u veel leesplezier met dit overzicht van onze Partners in Education.

Ad Vissers - Directeur

“Het is van groot belang dat de student al tijdens de studie intensief kennismaakt met het bedrijfsleven.”

Waarom Partners in Education?

Ontwikkeling student

Voor Fontys Hogeschool ICT (FH ICT) staat de ontwikkeling van de student naar een professional voor de arbeidsmarkt centraal. Naast het bieden van een hoge kwaliteit onderwijs is het van groot belang dat de student al tijdens de studie intensief kennismaakt met het bedrijfsleven. FH ICT werkt daarom al jaren samen met bedrijven uit het beroepenveld van de opleiding. Dit zijn duurzame relaties waarbij FH ICT de bedrijven kennis laat maken met hun toekomstige medewerkers. De bedrijven laten aan de studenten zien hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat.

Aansluiting bedrijfsleven

Het is voor het bedrijfsleven belangrijk dat er voldoende ICT-studenten afstuderen en dat hun opleiding aansluit bij de beroepspraktijk. Door een goede samenwerking met bedrijven krijgen studenten actueel en uitdagend onderwijs en kunnen bedrijven hen kennis laten maken met de nieuwste technologie├źn. FH ICT wil graag dat studenten goed voorbereid na hun opleiding aan de slag kunnen gaan en in staat zijn de theorie direct toe te passen in de praktijk. Uit ervaring blijkt dat niemand daar beter bij kan helpen kan dan het bedrijfsleven zelf.

Video

Bekijk de video van een bezoek van onze studenten aan Partner in Education DAF.

Laatste nieuws

18 mei: partnerdag, een dag speciaal voor onze PiE! 04/05/2017

Op donderdagmiddag 18 mei 2017 organiseren wij speciaal voor PiE's voor het eerst de Partnerdag FHICT, met daarin onder andere een Keynote van Mark de Graaf , meer informatie over het nieuwe Partners in Innovation en de spetterende finale van de ICTalent Awards! Voor een goede organisatie is het fijn te weten of u komt. U kunt zich nu nog AANMELDEN.

Lees meer
Nieuwe Partner in Education - Madison Gurkha 21/04/2017

Op vrijdag 7 april is het convenant Partner in Education getekend tussen FHICT en Madison Gurkha. Zij helpen organisaties bij het veiligstellen en veilig houden van hun belangrijke bedrijfsmiddelen en gegevens en zullen participeren in het onderwijs bij ICT & Security.

Lees meer

Heeft u vragen of opmerkingen over Partners in Education? Neem direct contact op of download de brochure.

Contact opnemen Download brochure