Accenture Technology

Accenture Technology

Start bij Accenture en blijf groeien!

Technologie verandert voortdurend; Dat hoeven we niet te vertellen. Maar dat betekent dat je je vaardigheden de hele tijd moet upgraden. Bij Accenture start je met deze constante en persoonlijke ontwikkeling. Het begint zodra je binnenkomt: het eerste wat je doet, is het maken van een StrenghtsFinder waarin je sterke punten worden aangemaakt. De volgende stap is om je sterke punten te koppelen aan je werk en dit vanaf de eerste dag te benutten!

 

Wat ga je doen bij Accenture?

Als beginner begeleiden we je snel tot een ervaren IT-consultant. Je zult samenwerken met de grootste klanten, op uitdagende projecten en samen met een goed team. Geen dag is hetzelfde, projecten zijn divers en technologie verandert. Vanuit het analyseren van actuele processen om advies te geven over verbeteringen en de implementatie van uw oplossingen, kun je  bij Accenture alles doen.

 

Wil meer weten?

Wil je blijven groeien en je vaardigheden gebruiken op uitdagende projecten, grote klanten en met een mooi team? Bekijk onze mogelijkheden op https://www.accenture-insights.nl/en-us!

Igor (Internationaal IT-trainee): "Het werken bij een adviesbureau met een focus op persoonlijke ontwikkeling en een belangrijk groeipotentieel is wat ik zocht, en ik vond dat bij Accenture."

“High performance. Delivered.”

Accenture Technology is betrokken bij:

Afstudeerrichtingen
ICT & Business - Semester 4

Alle studenten van semester 4 hebben een bezoek gebracht aan Liquid Studio in Utrecht. Op locatie geeft Behzad Hashem Jawaheri een workshop Agile/Scrum.

English stream
Startsemester

Accenture heeft een workshop verzorgd.

Overige activiteiten

Accenture gaf een demo en lezing over The Next Web tijdens Huge Leap Week 2019.

Accenture heeft deelgenomen aan ICT in Practice 2020.

Beoordeling 2020 door Accenture Technology

Organisatie van samenwerking 8
Kwaliteit van onderwijs 9
Voldoende kennis bij studenten 8
Samenwerking afgelopen jaar 9
Gemiddeld 8.5
Alle beoordelingen