We blijven tekenen...

28/06/2019

Afgelopen week hebben we weer nieuwe partners mogen verwelkomen in ons netwerk. Deze bedrijven en organisaties gaan samen met onze eerste en tweedejaars studenten aan de slag met mooie projecten in de komende vier jaar.

Hier zie je Govert de Vries van Peercode, die (op een eerdere datum) tekende voor een vervolg van de jarenlange samenwerking met de game-ontwikkelaars van Fontys ICT. Fontys ICT-directeur Ad Vissers waardeert deze inspanningen met een tweede handtekening.

Diana van den Eijnden van Eindhoven Doet ondertekende het convenant als Friend in Education. Ze verbindt studenten met vrijwilligersorganisaties, een thema dat nauw verbonden is met het FHICT-ambitiethema 'Impact on Society'.

Jelmer Ouwerkerk van Eurocom tekende het convenant om te kunnen blijven werken met semester 4 studenten ICT en Media Design aan gezondheids- en technologieprojecten.

Pierre Kil van OpenRemote werkt al een tijdje samen met studenten ICT en Open Innovatie en is al een bekend lid van de professionele veldadviescommissie. Vanaf nu officieel ook als Partner in Education.

Hier zien we Jeroen de Jong van Aquadis, die graag samenwerkt met onze studenten ICT en Software Engineering.

Hier zien we Maarten Coenen van het Elkerliek ziekenhuis, een zeer IT-rijke omgeving waar studenten zich misschien niet direct van bewust zijn. Vandaar de samenwerking, stevig bevestigd met een handdruk van Ad Vissers.

En hier zien we Tom Heijnen van Sense Anywhere die werkt met studenten Smart Mobile aan ultra-low-power draadloze sensoren die communiceren met en gegevens opslaan in de Cloud.

Welkom allemaal!