ICT In Practice 2020: In bots we trust

03/10/2019Vrijdag 7 februari 2020 een nieuwe editie van het onderzoekssymposium ICT In Practice. 
IIP is een platform voor onderzoeksinitiatieven in het ICT-domein en afkomstig van de FHICT-gemeenschap, de mogelijkheid om inzichten te demonstreren, kennis te delen, resultaten te bespreken en toekomstige en nieuwe projecten te initiëren. Verder wil IIP bijdragen aan de kennis, het inzicht en de visie op toegepast onderzoek.

Het jaarlijkse ICT In Practice symposium biedt onze gemeenschap een inspirerend programma van expert talks, relevante projecten en producten, themagerelateerde discussies en de mogelijkheid om te netwerken met nieuwe en bestaande partners.

Thema IIP 2020 is "In bots we trust" en neemt je mee op reis in die bot-gedomineerde samenleving van morgen. Sociaal bewuste kunstmatige intelligentie is een snel voortschrijdende technologie. Slimme apparaten kunnen onze emoties al lezen en onze bedoelingen nog nauwkeuriger detecteren dan wij zelf kunnen. Op hun beurt kunnen ze gevoelens uiten in hun communicatie met ons. Of dit zal leiden tot een meer humane of een griezelige toekomst, is aan ons.
an de robuustheid van de hardware voor IoT-apparaten tot het ethische waardesysteem dat is ingebouwd in de algoritmen die deze aansturen, het opbouwen van vertrouwen in technologie is van cruciaal belang.

Wil je bijdragen aan IIP 2020?
We zijn op zoek naar interessante lezingen en demonstraties om bezoekers te inspireren. Wie een bijdrage wil leveren aan ICT In Practice kan dat doen als spreker of discussieleider en om een relevant (onderzoeks)project te demonstreren.  

Wil je IIP 2020 bezoeken?
Binnenkort is registreren op de website mogelijk. De definitieve aanmelding begint vanaf januari 2020.

Meer info op de website.