Drie nieuwe partners en drie herondertekeningen in Tilburg

04/02/2020

Op 4 februari mochten we Driessen Groep, Mobeye en Stratego verwelkomen bij onze groep van Partners in Education. Daarnaast hebben AXI, Expleo en TaxModel aangegeven graag aangesloten te blijven.

NIEUW

Een van de drie nieuwe partners is Driessen Groep. Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. In ons onderwijs zijn ze opdrachtgever voor studenten van ICT & Software Engineering. Marije de Greef en Johnny Tielemans (Manager Corporate HRM en Coördinator software development) waren aanwezig voor de ondertekening van het convenant.

 

Op deze foto neemt Jack van de Vijver, directeur van Mobeye het convenant in ontvangst. Mobeye focust op high quality GSM/3G/4G/RF/LoRa alarm en telemetrie technologie. Komende semesters nemen zij de rol van opdrachtgever aan in het onderwijs van ICT & Technology. 

 

Dit is Jeroen Cools, algemeen directeur van Stratego Branding. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn zij betrokken bij het onderwijs van ICT & Media Design, als opdrachtgever bij branding opdrachten. “Wij geloven in het creëren van onvergetelijke merkmomenten. Wij bouwen merken, activeren merken en maken content die de doelgroep recht in het hart raakt. Ieder merk is uniek en het is aan ons de taak als creatievelingen, strategen en creators om deze kracht te gebruiken om onvergetelijk werk neer te zetten.”

 

HERONDERTEKENING

Dit Michel Petrusma, bestuurder van AXI. Hij was aanwezig met zijn collega Mike Snepvangers, commercieel directeur Retail. AXI is een bedrijf dat werkt aan de digitale toekomst van retail. Bij Fontys Hogeschool ICT zijn ze actief binnen het onderwijs van ICT & Software Engineering. Zij vervullen o.a. de rol van opdrachtgever en verzorgen gastlessen. Ook de komende jaren blijven ze zich inzetten voor het onderwijs.

 

Expleo Benelux: een consultancypartner met professionals die actief zijn in engineering, kwaliteitsverbetering en management consulting, in verschillende industrieën zoals luchtvaart, banken en verzekeringen, transport en veel meer. Bij Fontys Hogeschool ICT hebben zij bijgedragen aan het onderwijs van ICT & Software Engineering en ICT & Technology. Ook was Expleo gastspreker op het ICT in Practice symposium. Eric Samson (HR manager) en Ron Rouhof (Managing Director Nederland) waren aanwezig om te tekenen voor de voortzetting van de samenwerking. 

 

Gerwen Dekkers, product owner bij TaxModel, was samen met zijn collega (en Fontys Hogeschool ICT alumnus!) Sander Smolders aanwezig voor de herondertekening van het convenant. TaxModel is de internationale belasting software leverancier. Ze zijn betrokken bij zowel ICT & Software Engineering als bij ICT & Cyber Security. Ook is TaxModel lid van de Werkveldadviescommissie ICT & Software Engineering.